EMIRA362

Jag har inte sett så många som har den här kalendern i år, men jag vet att det kan finnas flera som har den och som kanske inte hunnit öppna sina luckor för dagen, så jag bestämde mig för att slänga upp en bild på förpackningen av dagens lucka som första-bild bara för att inte avslöja för mycket för den som inte kommit så långt än. Kommer fortsätta med detta under kommande lucköppningar as well.

Men lucka 1 och 2 (och idag är det ju dessutom den 3:e men det inlägget får tusan komma upp i morgon) är ju redan historia så jag tänkte att vi kunde kika på dem lite idag innan det blir sängen för min del. Har haft en kanonfin helg med mamma (och pappa med såklart!) men är helt slut, haha.

EMIRA363

Lucka 1 innehöll ett stycke The Ritual of Karma, Winter protection Face & Lips wind & cold protector SPF 30 och ska jag vara ärlig hittar jag ingenting om denna på Rituals hemsida. SARA, VAD TUSAN ÄR DET? Nej men ja, jag får väl ta och luska lite mer om denna och om den säljs och varför jag inte hittar någonting om den (har jag missat något?). På baksidan står det i alla fall ”2-i-1 skyddande ansiktskräm och läppbalsam för vintern.

EMIRA364

Lucka 2 innehöll en handkräm om 70 ml och jag som älskar The ritual of Ayurveda blev glad som få. Det här är den enda doftkomponering med ros som jag klarar av att bära. Kunde inte vara mer nöjd med lucka två 

I morgon kikar vi på tre och eventuellt fyra om jag hinner få till några bilder efter jobbet!

You May Also Like

2 comments

Reply

åh vad fint du har gjort på bloggen med kalenderöppningen i år! Jag har bara fotat produkten rakt upp och ner när jag öppnar det och lägger in i bloggen för att få någonting att skriva om haha.

Reply

Åh vad roligt att du tycker om det! Jag var lite osäker först om jag skulle göra det men samtidigt känns det rätt trevligt att kunna uppdatera bloggen kort varje dag trots att jag inte hinner så mycket av de andra inläggen som jag också hade velat få ordning på. Men jag accepterar att jag är ny på jobbet och rätt trött av det och då är de här inläggen rätt trevliga att göra :) Äsch, man gör precis som man själv känner :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.