EMIRA361

Min man gav mig en Deluxe Advent Calendar från Rituals i november och jag har knappt kunnat bärga mig från att sätta upp den – till dess att jag började nya jobbet, haha. Igår (den 2:e) efter middag och julklapps-shopping med mamma bestämde jag mig för att jag hade energi nog att montera upp min kalender.

Det var lite pyssel med att få ihop granen men nu står den på mina sminkbyråer i sovrummet och lockar mig med sina små röda paket. Varje advent är det tydligen ett litet doftljus i paketen (kulorna på granen) men i de övriga paketen har jag ingen aning vad de innehåller – jag slängde bort innehållsförteckningen, haha. Min tanke var att ha lucköppning på bloggen och kika på det som var i dagens lucka, men jag ligger redan lite efter.

Har ni någon adventskalender i år?

Rituals… Deluxe advent calendar har ett rekommenderat pris på 850 SEK och såldes i limiterad upplaga. Jag har hört mig för lite och den är dock slutsåld (i Norrköping) i butik och på webben.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har en kalender från look fantastic, hade gärna velat ha body shops kalender med men jag har såååååå mycket produkter och smink hemma som jag måste använda innan jag får köpa minsta lilla nytt.

Reply

amagaaad, hade också velat ha Look Fantastics kalender! Läppstiftet ni fick häromdagen såg så jäkla fint ut. Vad tycker du om den än så länge? Ja alltså det är ju samma här, har sjukt mycket saker som väntar på att kollas närmre på och sen köper jag ju en del själv också, haha.

Reply

Den är så himla fin! Köpte Rituals julkalender till mamma, som födelsedagspresent :) Själv har jag Essies julkalender i år!

Reply

Essies julkalender, vilken lycka! Vad tycker du om den? Jag tycker att det är mysigt att kunna ge bort eller få en sådan här kalender själv, det är sådan vardagslyx att få öppna ett litet paket om dagen enda fram till jul ^^ Tror din mamma är överlycklig över sin kalender :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.