EMIRA367Tiden springer verkligen iväg! Jag är inne på vecka tre på mitt nya jobb och försöker sätta mig in i alla nya rutiner och till råga på det har vi redan passerat de fyra första dagarna på december. Idag är det redan den femte – Mindre än tjugo dagar kvar till julafton och jag är så pepp på att få träffa familjen och mina släktingar ❤️ Men idag kikar vi på gårdagens lucka i min deluxe-kalender och OM jag blev helnöjd när jag öppnade mitt paket!

EMIRA368Fjärde luckan innehöll ingenting mindre än en liten (50 ml) shower foam i doften Anahata, vilket är årets limiterade holiday-doft med noter av Rosewood och Pine (ehm ja det borde jag kanske se till att plita ner på svenska också, haha). Jag var inte alls tjenis med förra årets juldoft men den här kommer jag sakna när den tar slut/slutar säljas i butik. Jag älskar verkligen känslan av Rituals duschskum över lag, huden känns så typ väl omhändertagen efteråt och så görs ju saken inte sämre av att jag upplever dem väldigt dryga och doftmässigt spot on.

Har ni testat någon av dem?

You May Also Like

2 comments

Reply

Inte testat, men blir sugen efter dina dagliga recensioner!

Reply

Om du har en butik i närheten kan jag i alla fall rekommendera att gå dit och se om de kan demonstrera deras foam :) I butiken här i stan har de ett litet handfat och så kan de använda produkterna på dina händer och så får man känna på skrubb/foam/olja. Jag har iofs tur att ha världens gulligaste tjej som är anställd som alltid ger mig världens service, men det är alltid värt att kolla upp. Lite lättare att få kläm på hur produkterna känns då!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.