EMIRA379Snow Fairy Shower Gel från Lush har funnits i mitt liv i många år nu och är ett måste i duschen varje säsong. Jag har svårt att beskriva doften mer än att den liksom bubblar, kittlar och andas rosa och sötma i en alldeles himmelsk kombination. Det luktar av den i hela badrummet – i hela lägenheten om jag haft dörren på glänt, haha – och jag förknippar verkligen Snow Fairy med jul, mystider och vinter.

Såhär skriver Lush själva”The Snow Fairy welcomes you to her bon-bon sweet kingdom, with cleansing candyfloss clouds, a bubble gum breeze and luxurious lustre-filled lathers to put you at ease. Summon it in the shower, morning, noon or night, and be filled with comfort, joy and delight.”

EMIRA378

Min ser lite dassig ut i färgen (den är väldigt rosa egentligen) men min flaska har stått i duschen i ett par veckor så misstänker att vattnet gått hårt på den med. Men som sagt, mer rosa annars. En nackdel med Snow Fairy är väl att den bara säljs under (försäljningen börjar i november tror jag) och när den är slut är den slut och ibland har den varit svår att få tag på.

Är ni Snow Fairy-fans?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag tror att jag har haft ett flertal badbomber med den doften men om det finns kvar fortfarande när jag får lön den 22e så kommer jag att köpa en förpackning för att fira nytt jobb!

Reply

För det första – grattis till nya jobbet :D Och för det andra – jag hoppas att de finns kvar <3 Jag har inget badkar längre men när jag hade det köpte jag de där söta pinnarna med stjärnor/bubbel på och använde. Luktade helt magiskt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.