EMIRA468

I morgon är det dags för Daisy Beauty Expo som har kommit att bli ett av årets stora höjdpunkter för mig. Jag tror det är fjärde året i rad jag är med nu – för visst har det hållit på så länge eller? – och jag blir alltid varm i hjärtat när jag får min inbjudan. I skrivande stund sitter jag och tömmer ett av mina minneskort för att frigöra lite bildutrymme och har råkat på så mycket bilder som aldrig fått sin chans att synas här. Det är lite synd med tanke på att jag hela tiden haft för avsikt att blogga om respektive produkt, men jag misstänker att det är ett ganska tydligt bevis på hur omtumlande och jobbigt förra året var för mig.

EMIRA467

I år hoppas jag på bättre tur och såhär två veckor in på nya året kan jag säga att jag trivs väldigt bra på mitt jobb men att jag fortfarande bara kommit en bråkdel framåt i inlärningsprocessen och att jag kommer vara väldigt trött framöver i mer eller mindre hektiska perioder. Men trots det blir det kanske på sikt lättare att balansera jobb och privatliv vilket kan innebära mer energi till blogg och uppdateringar. Vad tror ni om att jag faktiskt återupptar alla produktbilder på det jag har lagrat på mina minneskort istället för att bara slänga bilderna och glömma bort att de fanns? Bilderna i det här inlägget är bilder på produkter som jag har här hemma, som jag fotat och tänkt blogga om men där energin inte riktigt räckt till.

EMIRA466-2

Det är en hel del egna inköp som ligger och är bortglömda och det känns helt absurt med tanke på den kostnad det ändå är. I år ska jag försöka vara lite mer medveten med mina köp och dessutom se till att rensa hemma så att det känns lite mindre överväldigande. För det blir ju lätt så, att det mer känns som en press att skriva än något som ska få mig inspirerad, medveten och kunnig. Men idag känns det bra i bröstet, och det känns roligt att sitta här och knappa. Vi kanske ska spinna vidare på det?

Nej det är väl dags att sluta vara sentimental och packa färdigt inför morgondagen, det blir en lång dag men det gör mig inte så mycket med tanke på vad det kommer generera! Jag ser fram emot att träffa min älskade Malin och de underbara pinglorna Alex, Jannike och Emma plus alla andra tokfina (SÅKLART!) deltagare 

Ta hand om er så hörs vi snart!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.