Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy

OPI Lisbon Collection spring/summer 2018 får mig att tänka på de första värmande solstrålarna mot en vintertrött hud, bara axlar, porlande vatten, uppvärmda kullerstenar, prunkande blomsterrabatter och den där första riktigt hoppfulla tanken på att våren och sommaren faktiskt är på ingång.

Just idag, i snöslask mot bakgrund av en grå himmel, har jag svårt att framkalla bilden av något jag saknar så mycket som våren – men jag vet att den kommer och när den väl är här så är vi plötsligt någon annanstans i tanken. Så jag vill liksom behålla det där suget efter värmen, efter våren, efter hoppet, och ta till vara på de känslor Lisbon Collection faktiskt får mig att känna.

Kollektionen består av sammanlagt tolv nyanser och OPI skriver kort och gott såhär: ”OPI’s kollektion får våren/sommaren 2018 speglar en stad som rymmer hela världens nyanser. Etnisk mångfald, stilsäkert mode, klassiskt till modernt. Kollektionens färger är hämtade från Lissabons rika blomsterprakt, havets blå nyanser och terrakottahusens fasader.

A Red-vival City. Closer than you might Belém, Lisbon wants Moor OPI, Made it to the Seventh Hill!

No turning back from Pink Street, Now Museum, Now you don’t, Sun, sea and Sand in my Pants, Suzi Chases Portu-geese

Tangus in that Selfie!, Tile Art to Warm Your Heart, We Seafood and Eat it, You’ve got Nata on me

Vad tror ni? Mina direkta favoriter är Suzi Chases Portu-geese, We Seafood and Eat it och You’ve got Nata on me. Jag vet inte vad kollektionen skapar för känslor hos er, men jag tycker att den utstrålar en behaglig värme som jag liksom skriker efter just nu. Den har lite av allt – solgult, somrig korall, ljuvligt turkos och varma toner av rött. Jag blir glad när jag tänker sommaren och våren med OPI. Tack och lov för det 

Lisbon Collection lanseras i februari och  släpps i både originalfinish (165 SEK) samt Infinite Shine (179 SEK)

You May Also Like

2 comments

Reply

Många fina färger som jag blir glad av!

Reply

Jag håller med, väldigt mycket fina nyanser :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.