Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy

Hörrni! Det här med att jag inte visar upp nails of the days? Jo, atopiska eksem heter det. Torra, fnöskiga händer vars hud lätt går sönder till följd av det här sketna vädret. Tog en liten shoppingrunda i mina egna gömmor häromdagen efter en riktigt jobbig handdag och fann  Londontown’s Kur Restorative nail cream med medföljande bomullshandskar.

Det ska vara en riktig fuktbomb för ledsna naglar och jag ska ge den ett försök och se om mina händer och nagelband mår bättre efter lite över-natten-kurer. Har ni testat denna och i sådana fall – har den gett någon effekt? Jag återkommer med omdöme!

Finns exempelvis att köpa på Åhléns.se för 249 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.