Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy.

L’oréal Paris hade det klart läckraste rummet på Daisy Beauty Expo när de presenterade sina vårnyheter. En av snackisarna var Color Riche Shine Lipstick som redan på namnet avslöjar ge en glossig finish med intensiv färg. Det har släppts sammanlagt tolv nyanser och jag fick med mig sex av dem hem för närmare titt.

Visste ni att den matta läpp-trenden börjar klinga av och att det nu till våren kommer läggas fokus på en mer glossig känsla? Jag fullkomligen älskar matta läppstift men jag kan faktiskt hålla med att det är trevligt med lite mer variation på formulan så länge det inte nallar på hållbarheten.

111 Instaheaven, 112 Only in Paris, 350 Insanesation

464 Color Hype, 465 #trending, 642 #MLBB

Mina favoriter!

De har en lätt fruktig ton som jag har lite svårt att sätta fingret på och kommer i den här bulliga transparenta hylsan som jag har svårt att inte fatta tycke för. De känns lätta i formulan, inte särskilt svårapplicerade och jag tycker att nyanserna Instaheaven och #MLBB är så himla tjusiga. Iofs gillar jag samtliga  – kolla det röda insanesation – men jag har varit sugen på nude den senaste tiden, haha.

Vad tycker ni om dessa, gillar ni dem? Jag tycker att hylsorna är kanonfina (jag har en thing för transparenta saker tror jag) och nyansutbudet är riktigt trevligt. Jag har märkt att de lätt blöder efter ett par timmars applicering, så frågan är om det är bäst att grunda med en läppenna för att slippa att läppstiften glider ut i de fina linjerna runt munnen. Tack och lov finns det ju transparenta läppennor idag som inte tullar på den glossiga/transparenta känslan de här stiften ger. Jag ser fram emot att få se mer av dessa under våren!

Color Riche Shine Lipstick har ett rekommenderat pris om 149 SEK.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.