Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy.

För några veckor sedan visade jag upp Juicy Coutures nya doft Soirée och idag tänkte jag visa någonting helt annat – Elisabeth Arden White Tea EdT (50 ml). Var Soirée ett spektakel utan dess like är White Tea dess raka motsats: clean, krispig, fräsch och blommig. Den har toppnoter av italiensk mandarin, havsbris och salt medan hjärnoten komponerats med hjälp av turkisk ros och vitt te medan basnoterna levererar i form av malva, Madras-trä och musk.

Jag har jättesvårt för allt för starka blommiga dofter och White Tea balanserar verkligen på en tunn tråd för mig – ena dagen har jag inga problem med den och upplever den väldigt behaglig och andra dagen mår jag lite illa av toppnoterna och ställer den ifrån mig och väljer något annat. Men jag kan liksom inte låta bli att ta den till mig – det är verkligen något med stilrena förpackningar som denna – jag går igång på dem! Vad tycker ni, har ni testat White Tea, gillar ni den?

Elisabeth Arden White Tea har ett rekommenderat pris på 375 SEK (50 ml) och 495 SEK (100 ml).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.