Säg hej till nyförvärvet här hemma! Jag passade på att köpa en Foreo Luna mini 2 när Åhléns hade sin 20%-kampanj på utvalda produkter från märket. Jag har länge funderat på att köpa en ny ansiktsrengöringsborste och egentligen hade jag tänkt köpa en senare i år som en present till mig själv när jag fyllde år, men det kändes mest logiskt att köpa den när jag fick ett par hundralappar i avdrag.

Framsidan har tunnare och ett litet område med tjockare silikonpiggar för den känsliga och normala huden (de tjockare för ex. t-zon)

Luna mini 2 har en behändig resestorlek och beskrivs vara en kompakt och effektiv rengöringsborste. Den har åtta intensitetslägen för att ge en riktigt anpassad rengöringsupplevelse och håller upp till 300 rengöringar per laddning. Vattentät är den också (tack och lov för det va, haha?) och har tre olika rengöringszoner för att passa samtliga hudtyper – känslig, normal och fet hud.

Baksidan är framtagen för rengöring av lite fetare hud

Jag har testat Foreo Luna Play tidigare – den icke uppladdningsbara varianten – och kände mig säker på att jag skulle tycka att det var värt att köpa på mig den dyrare varianten. För dig som är sugen på att köpa något från Foreo men inte är helt hundra på om det är värt att lägga mellan 1300-1800 på en rengöringsborste rekommenderar jag verkligen att testa en Luna Play först. Den kostar 299 SEK, är inte uppladdningsbar, men ger verkligen en känsla av vad du kommer få för en inte allt för stor peng. Det var i alla fall så jag bestämde mig för att ta steget snäppet högre upp och införskaffa mig en större och uppladdningsbar variant.

Jag har varit skitdålig med min hudvårdsrutin på sista tiden och jag hoppas verkligen att det här inköpet kan få mig lite mer motiverad till att ta hand om min hud samtidigt som den blir rengjord på det sätt som den förtjänar att bli. Jag hatar verkligen rengöringssteget i min rutin, det är något av det tråkigaste jag vet. Blä! Men nu kanske jag kan steppa upp ett par steg, heh. Jag tycker att det är lite roligt att den här varianten kallas mini eftersom jag tycker att den här ligger riktigt bra i handen utan att kännas för stor och otymplig.

Har ni testat något från Foreo tidigare, vad tyckte ni?

Foreo Luna mini 2 har ett rekommenderat pris på 1295 SEK. Jag köpte mitt exemplar på Åhléns.se för 1039 under tiden de hade sin kampanj (mars- 3:e april).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.