Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy.

Garnier fortsätter släppa syskon till deras omtalade och etablerade Micellar Cleansing Water och utökar sortimentet med ytterligare en variant av deras tidigare Water in-oil-version: Delicate Skin & Eyes. DSE (ja vi kör förkortningar nu för enkelhetens skull) är framtagen och specifikt utformad för känsliga ögon – och hud – och har genom effekten av blåklintsextrakt en lugnande effekt och sägs även minska svullnader runt ögonen. Eftersom det är en tvåfas-rengöring ska den skakas innan användning och för att den micellära effekten ska ge sitt bästa resultat torkas sminket av – utan att gnugga – och voila är du fräsch och färdig för sängen, ny makeup och så vidare och etcetera.

Visst är den bara fin att titta på?!

Jag är så pepp på den här! Garnier Micellar Cleansing Water är en riktig stapelvara hemma hos mig och jag ser alltid till att ha ett par flaskor till hands, antingen originalversionen för känslig hud eller den första water in oil för torr och känsligt dito. Det är alltid trevligt när basrengöringen inte behöver kosta multum och det ska bli så kul att se om jag gillar den här versionen lika bra som de andra. Jag vet att Yves Rocher länge har kört med blåklintsextrakt i deras makeup remover (en tidigare storfavorit hos mig!) så det ska bli intressant att se om Garnier åkt på högvinsten med denna.

Vad tycker ni om Garniers micellära vatten, har ni testat dem tidigare?

Priserna på Garnier Micellar water skiljer lite beroende på var du köper dem. På Åhléns och Kicks får du förmodligen slänga ut 79 kronor på en flaska medan du kan köpa en flaska för 50-lappen på exempelvis ICA Maxi eller City Gross.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag gillade inte den här eftersom den innehåller cyclopentasiloxane. Kände med en gång att huden blev silikonig som med en primer. Bummer!

Reply

Men neeeej, vad är det för påhitt? Tur att de gamla versionerna finns :I Jag har inte börjat testa den än, är så himla långsam!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.