Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min Policy.

På Daisy Beauty Expo i januari fick vi stifta bekantskap med det franska märket Noxidoxi som var på gång att introduceras i Sverige. Tydligen är det ett bekant märke för flera Glossybox-prenumeranter, men för mig var det helt nytt. Kvinnan som representerade märket (med underbar fransk brytning!) var lätt en av de trevligaste, mest engagerade och sötaste utställarna på plats – hon var så väldigt hängiven märket och svarade fint på alla frågor som kom upp. Plus på det!

Jag tror att vi fick med oss det mesta ur lanseringen hem för att peta på lite extra och nu när jag börjat kliva upp ur den djupaste av grottor har jag börjat botanisera mig mer och mer i väskan jag hade med mig hem (resväskan bör tilläggas – den jag hade med mig till USA förra året). Jag har börjat testa en del av dem, men tänkte att vi snabbt skulle kika igenom de produkter som följde med mig hem.

Detox Cleanser Makeup Remover (150 ML/225 SEK)

En makeup remover uppbyggd på naturliga oljor som varsamt rengör huden och avlägsnar makeup. Innehåller C-vitamin, mandelolja och olivolja för att återfukta, mjuka och skydda huden mot yttre påfrestningar. Flaskan ska skakas innan användning och rengöringen appliceras sedan med med en fuktad bomullspad (den ska tydligen fuktas med ansiktsvatten innan Detox Cleansern duttas på) och sen är det klart – skölj inte bort.

Pollution Detox Scrub & 1 min mask (75 ML/250 SEK)

En antingen-eller mask och skrubb som används max en gång i veckan för att på sikt motverka torr hud och rengöra den på djupet. Innehåller salicylsyra och silicakorn för exfolieringseffekt och ökad mikrocirkulation i huden. Används endast på kvällen! Används antingen som mask, eller som skrubb. Används som vilken skrubb som helst men vid användning som mask låt den bara verka i en minut innan den sköljs bort med varmt vatten.

Revolution Eye Gel² (2*15 ML/500 SEK)

En 2-i-1 ögongel med två skilda geléer som tillsammans torkar till en slags film som går att dra bort (tänk peel of mask men i gelform). Är framtagen för att pigga upp och motverka mörka ringar och påsar under ögonen. Appliceras antingen morgon eller kväll, en gång varannan dag för märkbar effekt.

Pollution Blocker Lightweight Serum (30 ML/430 SEK)

Serum framtaget för att bland annat minska synlighet av porer, ge näring till trött och livlös hud samt förbättra hudens struktur. Innehållet extrakt från vete och granatäpple för en fuktgivande boost och innehåller även hyaluronsyra, papain och antioxidanter som är tänkt att skydda mot föroreningar och ge huden en fastare känsla.

Radiance Booster Detox Cream (50 ML/420 SEK)

En ansiktskräm framtagen för att bidra till hudens cellförnyelse samtidigt som formulan återfuktar och tillför huden fukt. Innehåller extrakt från Shea och Papaya som hjälper till att förbättra hudens struktur samtidigt som att rena porer och mjuka upp fina linjer.

Pollution Protection Lip Treatment (2.5 ML/290 SEK)

Ett treatment för läpparna som ska ge en lätt exfolierande effekt samtidigt som den bidrar till att läpparna blir mjuka och återfuktande. Innehåller bland annat extrakt från Papaya. Beskrivs göra läpparna redo för en dag ute i världen och kan utan problem användas under läppstiftet vi väljer ut för dagen (om vi har ett sådant, haha).

Pollution Blocker Face Mist (55 ML/220 SEK)

Fullpackad med antioxidanter framtagen för att skydda huden från evinnerliga föroreningar och fria radikaler och fungerar som en sköld mot dito. Innehåller extrakt från brunalg och Aloe vera som ger naturligt fukt under dagen såväl om du är ute på språng eller hänger mycket framför datorn. Kan utan problem användas över redan lagd makeup.

Pollution Blocker Hair Mist (100 ML/230 SEK)

Skyddar håret från fria radikaler och föroreningar genom bland annat ingrediensen Aloe Vera. Lägger sig som en skyddande film över håret och extrakt från äppelcidervinäger och jordärtsskocka bidrar till glans och mjukhet. Motverkar frissigt hår utan att tynga ner.

Vad tror ni om det här märket? Jag är i full gång med att testa de flesta av produkterna men har inte riktigt på fötter för ett riktigt omdöme. Just hudvård tycker jag är riktigt svårt att introducera nytt helt och hållet, huden tar så lång tid på sig att vänja sig och det kan bli katastrofzoner om huden inte alls svarar bra på de nya serumen osv.

Jag gillar i alla fall att ha en bra mist med mig i väskan till jobbet med tanke på hur mycket skärmtid jag har där! Den där hårmisten är väl det jag är mest skeptisk till, hur fungerar en sådan egentligen? Är de vettiga, bra? Jag är så inte inne på hårprodukter, heh! Har ni testat något av produkterna?

Samtliga priser är hämtade från Apotek hjärtat där jag hittade prisuppgifter på serien, och nej – det är ingen affiliatelänk. Bara en länk :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.