Jag har varit ett stort fan av Original Source sedan jag var i London första gången. Jag vet inte om det var -08 eller -09, men jag fick med mig en hel hög flaskor hem och sedan dess har jag försökt bunkra upp varje gång jag varit där. Då köpte jag mest varianten med 7927 myntablad (helt fantastisk vid förkylningar!) och Zingy Lime med 40 pressade limefrukter nedpressade i varje flaska. De finns i så sjukt många mer varianter idag än när jag först började använda dem!

Original Source är vegan-friendly och skriver på sin hemsida att ”we believe in respecting the world we live in and that we should live in it loudly and proudly”. Jag gillar dem. Och tydligen finns tre varianter på Rusta.

Lemon and Tea Tree är en av mina favoritdofter

Ja, ni läste rätt. Rusta. Min fina mamma överraskade mig med de här flaskorna när de kom på besök förra veckan. De luktar helt magiskt gott. Jag vet inte vad de gör eller hur det gör men jag gillar dem och om de finns på Rusta kommer jag vallfärdas dit så fort mina flaskor tar slut, för de lär de göra snart. Det är inte den drygaste av shower gel’s och de har en lite dallrig (vissa av dem) konsistens som känns lite märklig, men vad tusan gör det. Jag är så glad!

Har ni testat Original Source, har ni i sådana fall någon favorit?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.