För det mesta använder jag upp produkter för att jag gillar dem och jag tror att vi kan vara eniga om att de flesta gör på samma sätt. Vissa produkter däremot använder jag slut på för att se om jag ändrar åsikt om dem. Ibland hjälper det, ibland inte.

Jag tror inte att det hjälpte med Garniers nyaste tillskott i Micellär Water in Oil-familjen, jag fick den bara inte att fungera för mig. För det första måste jag vara skitdålig på att blanda den för oljan tog slut innan vattnet var slut i flaskan och för det andra upplevde jag den inte lika effektiv som jag tycker att originalet (den rosa) är. Den fungerar i det avseendet att den inte irriterar mina ögon men det gör inte heller min favorit så jag är lite tvådelad med den frågan.

Men ja, den tar bort sminket men jag tycker inte att den är tillräckligt dryg och jag känner mig inte lika ren och fräsch som vanligt. Den lämnar en lätt hinna, vilket Garnier utlovar att den inte ska göra. Det kan naturligtvis vara en fråga om hudtyp snarare än en produktformulering (bäst att notera). Jag har återgått till min rosa favorit och fortsätter jakten på effektiva och skonsamma rengöringar.

Vilken av Garniers micellärvatten gillar ni bäst? 

You May Also Like

2 comments

Reply

Den rosa är min favorit ? Tycker som du skriver att den med olja lämnar som en hinna samt mina ögon blev irriterade.

Reply

Kul att vi är två som tycker detsamma om bägge varianter! Ibland blir jag nästan lite orolig över att det är jag som får för mig om någonting, haha :P Sedan är det trist att höra att dina ögon känns irriterade efter denna med tanke på att den är framtagen för känsliga ögon? Tror du att det är någon särskild ingrediens dina ögon inte klarar?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.