2019 var inte något särskilt blogg-år för mig, kanske inte 2018 heller när jag tänker efter. Men vi kan säga att 2019 definitivt inte var det i alla fall, lika bra att inte låtas som det regnar. Det hände ganska mycket förra året, jag fick leda mitt första egna projekt på jobbet, jag fyllde år, fick lite existentiell kris, åkte till New York med min man och så umgicks jag en hel del med min familj och mina närmaste vänner som fått mig att ta igenom de tunga dagarna 

Det absolut största som hände (och som egentligen inte ens har hänt än men ganska snart) under 2019 var att jag och P fick veta att vi skulle bli föräldrar. Vi var inte ens säkra på att vi kunde få barn, men så en dag så bara poff så fanns det där lilla blå strecket där och vi trodde inte riktigt att det var sant eftersom vi varit på läkarbesök tidigare som varit lite tvetydiga. I vilket fall som helst satt det ganska stopp på min kreativitet och jag kände att jag var tvungen att låta något vila ett tag för att inte bli alldeles utsjasad. Det fick helt enkelt bli bloggen som fick läggas på is, eftersom jag både skulle fokusera på jobb och att må bra under graviditeten.

Vi går in i vecka 40 nu och har beräknat datum på alla hjärtans dag. Jag går lite på helspänn och undrar vilken dag det nu kommer bli, om det är en vecka kvar eller om det bara handlar om en dag eller två. Jag har varit hemma ett par veckor från jobbet och har börjat bli lite trött på mina egna tankar, och blev plötsligt sugen på att kika in här och säga hej och kanske göra någonting som jag tidigare ändå tyckt varit ganska trevligt.

Så hej på er! Under närmsta tiden kommer jag nog jaga någonting som får mina påsar och de mörka ringarna under ögonen lite mindre och osynligare, få huden att kännas lite mindre glåmig och så kanske leta efter en bra rutin för att hålla nagelbanden i styr och få naglarna att se tjusiga ut trots alla bebisbestyr. Hoppas allt är bra med er!  

You May Also Like

2 comments

Reply

Lycka till med bebisen. Vad kul att du bloggar igen. Saknat det. Kram. ?

Reply

Hej Maria! Tack så mycket för både och <3 Jag har också saknat det!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.