Jag heter Emilie och det här är min avlastningsport där jag skriver om något av det bästa jag vet – skönhet. Allt började 2008 när jag insåg att det fanns en hel värld där utanför som letade efter den perfekta foundation-nyansen, de senaste läppstiften och de läckraste ögonskuggorna.  Jag är varken diplomerad makeup-artist eller utbildad inom skönhetsvård på något sätt: jag skriver bara det jag själv tycker och tänker och därefter får man bilda sig en egen uppfattning om hur saker och ting fungerar.

 Vintertroll, varför det? De som följt mig ett tag vet att jag är världens torrboll och att jag under större delen av året (framförallt vinterhalvåret) har problem med torr hy och att jag under perioder är extra känslig för vissa produkter. Med andra ord, jag är ett riktigt troll under vintern med trist, glåmig och ledsen hud – något jag alltid försöker motverka och hantera med spännande nyheter/gamla trotjänare.

 Men mellan och bakom nagellack, ögonbryn, läppstift och highlighters älskar jag även böcker, superhjältar, frozen yoghurt, Harry Potter, choklad och city-semestrar: men framförallt är jag lycklig/evigt tacksam/diverse överflödiga ord över att min man stöttar mig i allt jag gör och allt jag tar till mig. Tack hun 

Kontakta mig på vintertrollblogg@gmail.com om du vill veta mer om mig, eller skriv en kommentar under något av inläggen så ska jag se om jag kan hjälpa dig med det du undrar över!

Stor kram
Emilie