Vintertroll (en beautyblogg) drivs av mig, Emilie. Jag är 30 år gammal och har ett brinnande skönhetsintresse och har haft de senaste 12 åren. Bloggen är inriktad mot skönhet, produktrecensioner, inköp och allehanda fokus på sådant jag tycker är fint, tycker om och antingen rekommenderar eller rent utav inte gillar alls. Jag har ingen formell utbildning inom skönhet, utan är självlärd. Jag gillar skönhetsprylar helt enkelt.

Jag etablerar gärna kontakt med nya företag och PR-byråer och ser positivt på att kunna ta del av pressinformation och ev. arbetsmaterial om tillfället ges. För mig är det dock viktigt att ni som läsare vet att företag inte köper en positiv recension hos mig. Jag efterföljer de pressetiska reglerna, håller mig ajour med omvärlden och försöker hålla mig så uppdaterad jag kan om gängse regler. Alla produkter recenserar objektivt oavsett om de är inköpta av mig själv, eller om jag fått produkterna hemskickade som arbetsmaterial.

Jag fotar allt material själv – om annat omnämns detta i inlägget. Gängse regler för copyright gäller allt material. Kontakta mig på vintertrollblogg@gmail.com gällande lån av bilder, pressinformation och liknande.